Irkom 3 u 1 emajl

Irkom 3 u 1 sadrži antikorozin, osnovnu boju i završnu boju za metal. Zbog kvaliteta i brzine sušenja preporučuje se za farbanje metalnih površina koje su izložene spoljnim uticajima.

IRKOM 3U1 je brzosušiva temeljno – završna boja za zaštitu svih metalnih površina.  U sebi sadrži antikorozivno sredstvo, osnovnu i završnu boju, sve u jednom proizvodu.  Nanosi se direktno na koroziju, potrebno je samo otkloniti grube, trošne delove korozije i zatim se može direktno naneti Irkom 3u1 premaz.  U pitanju je boja premium kvaliteta, nastala kao jedinstvena kombinacija najboljih karakteristika uljanih i nitro boja. Uljane boje karakteriše izuzetna elastičnost premaza, duga postojanost, dok nitro boje brzina sušenja. Ima odličnu pokrivnu moć, razlivanje i popunjavanje.  Karakteriše je izuzetna tvrdoća, elastičnost, adhezija, odnosno prijanjanje, otpornost na udar i zaštita od atmosferskih uticaja. Stvara vodootporni film i u sebi sadrži UV blokatore koji onemogućavaju da boja promeni nijansu i puca pri izloženosti sunčevim zracima.

Originalna receptura Irkom 3u1 boje posao završava u jednom danu, čime skraćuje vreme potrebno za farbanje metalnih površina. Pored toga stvara i uštedu u materijalu, jer su tri različita proizvoda sadržana u jednom, takođe, potrebno je manje četki, valjkova i ostalog alata za farbanje.

Odabir Irkom 3u1 boje je i cenovno isplativ, jer tri proizvoda, koje ovaj proizvod ima u jednom, koštaju koliko i sam 3u1, dok su metalne površine zaštićene kvalitetnije i duži vremenski period u odnosu na slične proizvode.

Razređuje se isključivo Irkom R1 rastvaračem, napravljenim specijalno za ovaj proizvod koji u sebi sadrži preko 20 komponenti, zbog čega mu je potreban i poseban razređivač.

Može se koristiti za farbanje metalnih ograda, dvorišnih kapija, terasa, metalne galanterije, simsova, oluka, radijatora, kao i TA peći (trpi temperature preko 100°C).

Veliku primenu ima i u održavanju, odnosno bojenju i zaštiti poljoprivrednih mašina, gde se više od 15 godina pokazuje kao pravi izbor poljoprivrednika.

Iako je izvorno stvorena za zaštitu metala, može se nanositi i na drvene površine (dajući efekat plastificiranosti), kao i na plastiku (potrebno je prebrusiti površinu i skinuti sjajni sloj sa nje).

Na rafovima kod vašeg prodavca boja ćete ga  prepoznati po jedinstvenoj kockastoj ambalazi.

Ova boja poseduje sve odgovarajuće ateste, u sebi sadrži dva blokatora korozije i pruža kvalitetnu zaštitu metala od 5 do 15 godina (rezultati ispitivanja Instituta IMS a.d. Beograd izvestaj br. AKZ 52/04-3) u raznim vremenskim uslovima.

Ono što je najbitnije jeste da se pravilno ispoštuje procedura korišćenja ovog proizvoda.

3U1 ton karta

RAL 1018
ŽUTA

RAL 3001
CRVENA

RAL 3011
TRULA VIŠNJA

RAL 3020
IMT CRVENA

RAL 5013
TAMNO PLAVA

RAL 5017
SVETLO PLAVA

RAL 6002
SVETLO ZELENA

RAL 6005
TAMNO ZELENA

RAL 7011
IMT SIVA

RAL 7038
SIVA

RAL 8015
SVETLO BRAON

RAL 8016
TAMNO BRAON

RAL 9005
CRNA

RAL 9005 MAT
CRNA MAT

RAL 9016
BELA

RAL 9016 MAT
BELA MAT

RAL 7016
ANTRACIT

RAL 2008
NARANDŽASTA

ZLATNA

SREBRNA RAL 9006

BAKAR

Povezani proizvodi: