BK-Fas Shine

PRIMENA

BK-Fas Shine je transparentni, dekorativni premaz sa svetlucavim česticama koje daju efekat metalnog sjaja. Preporučuje se za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Premaz je vodoodbojan i otporan na vremenske uslove.
Priprema i nanošenje: Pre upotrebe masu u kanti promešati mikserom malom brzinom. BK-Fas Shine je spreman za upotrebu i upotrebljava se bez dodavanja vode. Nanosi se valjkom ili raspršivačem-kompresorom (pištolj za boju sa mlaznicom 4mm) pri pritisku 2-4 bara. Prilikom nanosa obratiti pažnju na ravnomernu brzinu pokreta i ujednačenu udaljenost od površine. Potpuni efekat premaza se postiže na osunčanim površinama.

TEMPERATURA PRIMENE

Temperatura vazduha i podloge prilikom ugradnje treba da bude u opsegu od +5 ºC do +30 ºC. Premaz je suv na dodir nakon 8-10 h zavisno od uslova na mestu ugradnje. Visoka vlažnost i niske temperature mogu dovesti do dužeg sušenja i promene u izgledu premaza.

POTROŠNJA

100-150ml/m² u zavisnosti od debljine nanosa i tehnike nanošenja.

ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE

Rok upotrebe: 18 meseci. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži. Skladištiti na temperaturama od +5 ºC do +25 ºC, zaštićeno od sunčeve svetlosti i smrzavanja.

PAKOVANJE

15 l.