MAXICLEANER® 1 odstranjivač fleka sa fuga i zidova

MAXICLEANER 1 je sredstvo u spreju, izrađeno na bazi specijalnih aktivnih sastojaka koji trenutno uklanjaju tragove fleka sa fuga, zidova, podova i zaptivnih spojeva u vlažnim prostorijama. Namenjeno je za upotrebu na spoljašnjim i unutrašnjim površinama kod fleka nastalih usled povećane vlažnosti. 

MAXICLEANER 1 je pripremljen za upotrebu, samo naprskajte fleku sa udaljenosti od 10-15cm. Ostavite sredstvo da deluje 10 minuta i nakon toga vodom i sunđerom dobro isperite naprksane površine. Ukoliko sa tretirane površine fleka nije uklonjena ili želite da očistite savitljive spojeve (npr. silikon), ponovite postupak nakon 10 minuta. Posle upotrebe, prskalicu zatvoriti i oprati ruke.

Upozorenje: Izbegavati upotrebu proizvoda na staklu, biljakama, odeći, površinama od metala, na obojenim i lakiranim drvenim površinama. MAXICLEANER 1 ne mešati sa bojama i drugim premazima.

Radna tamperatura: Optimalna radna temperatura je od +5°C do +35°C. Ne koristiti proizvod prilikom jakih vetrova, padavina i u prostorijama koje se ne provetravaju.

Potrošnja: 50-100ml/m².

Rok trajanja i skladištenje: 12 meseci od datuma proizvodnje, istaknutog na ambalaži. Sredstvo čuvati u uspravnom položaju na tamnom mestu pri temperaturi od +5°C do +25°C. Držati van domašaja dece.